De Droomvallei creatieve workshops en boeken
indexpagina Anna waar blijf jke
Het boek
Hoofdrolspelers
Beessielied
de auteurs
extraatjes

Het boek "Anna, waar blijf je?"

Voor peuters is het hartstikke spannend om er een broertje, zusje, neefje of nichtje bij te krijgen. Vinden papa en mama mij straks nog net zo lief als eerst? Kinderen zullen zich herkennen in peuter Sam, de hoofdpersoon van het nieuwe voorleesboek ‘Anna, waar blijf je?’ van schrijfster Elsbeth de Jager. Vol ongeduld wacht Sam op de geboorte van zijn zusje Anna. In het bijbehorende Beessielied, gecomponeerd en ingezongen door musicalsterren Rein Kolpa en Wieneke Remmers, deelt Sam zijn ervaringen met zijn knuffel. Het boek verschijnt op 5 maart 2014 bij Droomvallei Uitgeverij.

Ik hoor er ook nog bij!
Na lang wachten is het eindelijk zover: Sam is een grote broer! Eerst is het leuk en spannend, maar Anna krijgt wel erg veel aandacht... Sam komt erachter dat het leuk is om grote broer te zijn, maar tegelijk ook nog een klein kind van papa en mama.
Dankzij het aansprekende verhaal van ‘Anna, waar blijf je?’, de kleurrijke illustraties van Esther van der Ham en het bijbehorende Beessielied kunnen ouders hun peuters stap voor stap voorbereiden op de komst van een nieuwe baby. Bijzonder leuk zijn de aftelkalender voor als het allemaal erg lang duurt en de ‘Hoe kan ik helpen’-lijst die broers en zussen het idee geven dat ze er echt nog bijhoren, ook al is er een baby bijgekomen.

 

 


Voorkant van het boek

Kasteel met duizend kamers


Achterkant van het boek

Kasteel met duizend kamers


Waar te koop

Het boek is te koop via webshop van Droomvallei Uitgeverij, bol.com en via de boekhandel
ISBN 978-94-91886-07-2;

Ben je op zoek naar de Duitse versie? Die is als softcover verkrijgbaar via Amazon of bij de uitgever. .

Je kan ons mailen met vragen:

xxesther()xxannawaarblijfje.nl#Esther
of
xxElsbeth()xxannawaarblijfje.nl#Elsbeth


 
nieuws:


19 maart 2014

Wat een succes! Een hartstikke leuke lancering van het boek samen met Wieneke Remmers, Rein Kolpa en Elsbeth de Jager. RTL Boulevard besteedde er ruim aandacht aan.